Zakelijk zonnepanelen aanschaffen?

Wilt u zonnepanelen aanschaffen zonder of met eigen investering, voor uw bedrijfspand? BL Zonnepanelen regelt het!

Zonnepanelen op uw bedrijfspand

Gebruik de zon als duurzame energiebron voor uw bedrijf en profiteer van de vele fiscale voordelen van zakelijke zonnepanelen! Wij verzorgen het hele proces van uw zonnepanelen, van aanleg en installatie tot monitoring. Daarnaast zijn wij Scope12 gecertificeerd. Bij ons kunt u terecht voor een eerlijke prijs, goede service en het juiste advies.

108 zonnepanelen Nieuw Lekkerland

Zonnepanelen voor bedrijven:

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen langs om uw wensen te bespreken en plannen opvolgend direct een bouwkundige, technische inspectie in.

Na de technische inspectie volgt de installatie. Wij installeren uw zakelijke zonnepanelen binnen één dag, zonder hak- of breekwerk.

Na 12 maanden voeren wij een inspectie op paneelniveau uit. Hebben wij het beloofde opwekresultaat niet behaald? Dan lossen wij dit kosteloos op en compenseren wij het verschil. Vraag naar de voorwaarden bij uw accountmanager.

Zonnepanelen zonder of met eigen investering

Door zonnepanelen op uw bedrijfspand te installeren, creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten. Het geld dat u nu aan de energiemaatschappij besteed, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s en heeft geen last meer van prijsstijging op uw energierekening. Met de besparing betaalt u uw zonnepanelen. Kortom: laat de zon voor u werken!

Wat houden de subsidies in?

Klik hier voor meer informatie.

Wij zijn partner van:

Green Key logo
Cradle to Cradle logo
Activium Groen Lease logo
KMVK logo

Meer informatie over zonnepanelen zonder of met eigen investering?