Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij BL Zonnepanelen staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel. Bij ons staat duurzaamheid door economische prestaties, sociale aspecten en ecologische factoren centraal in onze bedrijfsvoering. Daarom schenken wij jaarlijks een percentage van onze winst aan zowel goede doelen, als landelijke (sport) verenigingen. BL Zonnepanelen doet er alles aan om haar CO2 voetafdruk zo veel mogelijk te verkleinen.

C02 uitstoot

Het is inmiddels algemeen bekend dat er betere en meer duurzame energiebronnen ontwikkeld moeten worden, om onze planeet leefbaar te houden. Ook BL Zonnepanelen besteedt veel aandacht aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Onze zonnepanelen worden geleverd door Solarwatt, de grootste Europese producent van glas-glas zonnepanelen. Solarwatt heeft hoge ambities op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Een deel hiervan is lokale productie, met zo min mogelijk transportkilometers en gebruik van materialen van Europees fabricaat om een hoge kwaliteit en grotere leverbetrouwbaarheid te garanderen.

Kinderarbeid

De zonnepanelen van BL Zonnepanelen zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden 100% lokaal geproduceerd door Solarwatt.

Goede doelen

“Oh kom er eens kijken” is een lokaal initiatief in Bodegraven wat ervoor zorgt dat ieder kind een leuk Sinterklaasfeest met cadeautjes kan vieren. De actie is bedoeld om minderbedeelde gezinnen een steuntje in de rug te geven. In een pop-upwinkel kunnen zij in het najaar gratis cadeautjes uitkiezen voor hun kids. BL Zonnepanelen draagt haar steentje bij en heeft 200 chocoladeletters beschikbaar gesteld voor dit fantastische initiatief.

sinterklaasactie oh kom er eens kijken