Auto thuis opladen? Dat kan, met een laadpaal voor thuis!

Gratis opladen met een laadpaal in combinatie met zonnepanelen? Dat kan! Als u uw elektrische auto bij voldoende zonlicht op de laadpaal koppelt, wordt de opgewekte zonne-energie gebruikt om uw auto van energie te voorzien. Bovendien is deze optie ook zeer milieuvriendelijk. BL Zonnepanelen is gecertificeerd installateur van zonnepanelen en laadpalen.

Thuis laadpaal plaatsen

Laadpaal installatie: hoe werkt het?

Met een eigen laadpaal aan huis kunt u uw auto snel, gemakkelijk en goedkoop opladen. Een laadpaal op eigen terrein biedt altijd een gegarandeerde plek om uw elektrische auto op te laden. Daarom staat BL Zonnepanelen voor u klaar om uw eigen laadpaal voor uw deur te installeren. We kijken naar uw specifieke situatie en luisteren naar uw wensen. Op basis hiervan zorgen we voor een laadpaal die perfect aansluit op uw situatie!

Laadpaal met zonnepanelen combineren

Combineert u de zonnepanelen op uw dak met een laadpaal? Dan kunt u de stroom die u opwekt gebruiken om uw auto op te laden. Heeft u nog geen zonnepanelen? Investeer dan in zonnepanelen zonder of met eigen investering bij BL Zonnepanelen! Onze laadpaal en zonnepanelen installateurs zorgen ervoor dat uw volledige installatie netjes en compleet geïnstalleerd wordt.

  Wat zijn de kosten van een laadpaal voor thuis?

  De kosten voor een elektrische laadpaal zijn afhankelijk van verschillende elementen, zoals:

  • De keuze voor een 1-fase of 3-fasenaansluiting
  • De ruimte tussen de meterkast en laadpaal
  • Wordt het laadstation aan de wand of op een paal gevestigd?
  • Extra werkzaamheden

  Bent u benieuwd naar kosten van een laadpaal inclusief installatie? Vraag dan een vrijblijvende adviesafspraak aan en ontvang direct een offerte!

  Laadpaal voor thuis

  Voordelen van een laadpaal thuis

  1. Auto opladen met zonnepanelen
  Door zonnepanelen te installeren op uw dak, kunt u uw elektrische auto opladen met zonnestroom. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook kostenbesparend!

  2. Niet afhankelijk van openbare laadpunten
  Met een eigen laadpaal bij u thuis hoeft u geen gebruik te maken van publiekelijke laadstations en bent u altijd verzekerd van een plek aan de laadpaal. Bovendien is een elektrische laadpaal thuis goedkoper dan opladen bij een openbaar laadpunt.

  3. Een laadpaal die bij uw situatie past
  Wij installeren altijd een laadpaal die perfect is afgestemd op uw situatie. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar hoeveel laadvermogen uw auto nodig heeft en hoeveel auto’s u heeft.

  Laadpaal inclusief installatie van BL Zonnepanelen

  Wilt u meer informatie over laadpalen of -stations inclusief montage, eventueel in combinatie met zonnepanelen?