Laat de zon voor u werken!

Een zonnepanelen installatie bestaat uit meer dan enkel zonnepanelen. De stroom uit de zonnepanelen wordt omgevormd tot bruikbare stroom door de zonnepanelen omvormer: het hart van de installatie. Bij BL Zonnepanelen werken wij met het Enphase systeem: hierbij komt er achter ieder zonnepaneel een micro omvormer te liggen. Dit zorgt ervoor dat het systeem individueel geschakeld is: mocht er op één van de zonnepanelen schaduwvorming plaatsvinden, vormt dit geen enkele hinder voor de overige zonnepanelen. Hierdoor blijven ze optimaal renderen. Daarnaast kunnen wij dit systeem volledig monitoren waardoor we altijd in controle zijn over wat er op uw dak gebeurd.

Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Onze zonnepanelen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben een hogere opbrengst en duurzaamheid dan standaard zonnepanelen. De samengestelde uitvoering van onze zonnepanelen beschermt de panelen tegen kleine scheurtjes en verzekert zo een langdurig gebruik.

Dagelijkse monitoring

Geen zorgen om storingen of plotselinge problemen: bij BL Zonnepanelen zijn wij 24/7 bezig met het monitoren van uw zonnepanelen dak systeem. Treedt er onverwachts een storing op? Dan komen wij deze storing zo spoedig mogelijk verhelpen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw systeem en kunt u gerust genieten van uw zonne-energie!

30 jaar garantie

De norm van productgarantie op zonnepanelen is 10 jaar. Bij BL Zonnepanelen gaan wij een stapje verder. Onze zonnepanelen hebben een garantie van maar liefst 30 jaar! Daarnaast krijgt u 30 jaar garantie op de enphase omvormers. Dat is de service waar u bij ons op kunt rekenen.

Zonnepanelen kopen zonder of met investering

Veel consumenten willen wél zonnepanelen, maar willen hier liever geen spaargeld insteken. Bij BL Zonnepanelen is dit mogelijk! Door zonnepanelen op dakpannen te installeren, creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten. Het geld dat u nu besteed aan de energiemaatschappij, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s (u heeft ook geen last meer van prijsstijging op uw energierekeningen) en met de besparing betaalt u uw zonnepanelen. Bij BL Zonnepanelen kost het u dus niets extra. Kortom: laat de zon voor u werken!

Rendement zonnepanelen

Veel mensen realiseren zich niet dat het financiële rendement op zonnepanelen vele malen hoger is dan de rente van bijvoorbeeld uw spaargeld op de bank. Met zonnepanelen is een rendement van minimaal 10% al snel gehaald. De meeropbrengst van zonnepanelen kan na 25 jaar al oplopen tot bijna € 30.000, met een minimale 4% stijging van energieprijzen. Reden genoeg dus om zonnepanelen aan te schaffen!

Saldering zonnepanelen

Het aanschaffen van zonnepanelen is een flinke investering. Ondanks de kosten, bespaart u flink op energiekosten en kunt u zelfs op uw zonnepanelen verdienen! U kunt de opgewekte energie namelijk verrekenen met uw gebruik. Dit wordt ook wel ‘salderen’ genoemd. Wat is salderen zonnepanelen precies en hoe werkt het? Dat leest u in deze blog!

Meer informatie over zonnepanelen kopen?

Overstappen op zonnepanelen kan een grote beslissing zijn. Onze ervaren advseurs van zonnepanelen geven u graag een uitgebreide uitleg over de werking en installatie van onze zonnepanelen. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Wat onze klanten zeggen

Gert-jan
Zonnepanelen geplaatst Dordrecht
Cijfer:10
Mooi bedrijf die echt waarmaken wat ze beloven.
Fam Scheerder
Zonnepanelen geplaatst Nieuw-Lekkerland
Cijfer: 10
Waanzinnige mooie panelen en alles is super goed geregeld. Ook de app is erg handig zodat wij precies kunnen zien wat onze panlen doen.
Heemskerk
Zonnepanelen geplaatst Bergen op Zoom
Cijfer: 9,5
Niks op aan te merken. Gewoon met dit bedrijf in zee gaan!!!!