Maak een afspraak

Zonnepanelen kopen zonder of met eigen investering bij BL Zonnepanelen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze zonnepanelen adviseurs komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken en uit te leggen hoe de zonnepanelen installatie in zijn werk gaat.

085-0280028

Vragen over onze producten

Hoeveel zonnepanelen passen er op mijn dak?

Dit is moeilijk in te schatten. Onze ervaren adviseurs komen graag bij u langs om een presentatie te geven van ons fantastisch concept. Hij of zij zal dan ook een berekening op maat maken.

Moet ik mijn zonnepanelen onderhouden en schoonmaken?

Onze zonnepanelen hebben een speciale coating waardoor vuil zich niet kan aanhechten op het paneel. Toch uw zonnepanelen schoonmaken? Doe dit dan enkel met water.

Is mijn dak geschikt voor Zonnepanelen van BL Zonnepanelen?

Onze zonnepanelen zijn geschikt voor vrijwel ieder dak. Wij werken met een geïntegreerde omvormer, hierdoor kunnen onze panelen ook geplaatst worden op de minder zonnige kant van uw dak.

Krijg ik een omvormer in huis?

Nee, u krijgt geen aparte omvormer zonnepanelen in huis.

Welke garanties en services krijg ik op de zonnepanelen?

Bij BL Zonnepanelen krijgt u 30 jaar product- en vermogensgarantie. Daarnaast krijgt u ook 30 jaar garantie op de micro omvormer enphase. Dit alles zonder voorbehouden of kleine lettertjes.

Is mijn elektriciteitsmeter geschikt?

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een adviesgesprek en technische inspectie. Hierbij wordt ook gekeken naar of uw meter en meterkast geschikt zijn voor zonnepanelen.

Hoe wordt de stroom die ik lever verrekend met mijn energierekening?

Als uw zonnepanelen energie opwekken, terwijl u geen stroom gebruikt, wordt deze stroom geleverd aan het energienet. Uw energieleverancier betaalt u dan dezelfde prijs die u op dit moment betaalt voor uw energie. Levert u in totaal meer stroom dan u afneemt? Dan krijgt u hier een vergoeding voor. Onze adviseurs maken hiervoor en berekening op maat.