Wilt u zonnepanelen aanschaffen voor uw bedrijfspand, zonder of met eigen investering?

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen of leasen? BL Zonnepanelen regelt het!

Uw voordelen

Geen energiekosten

Waardevermeerdering van uw bedrijfspand

Alles geregeld, van advies tot plaatsing

Zonder of met eigen investering

Gratis 5 jaar all-risk verzekerd

Zonnepanelen zonder of met eigen investering

Hoe werkt dat?

Door zonnepanelen op uw bedrijfspand te installeren, creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten. Het geld dat u nu aan de energiemaatschappij besteed, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s en heeft geen last meer van prijsstijging op uw energierekening. Met de besparing betaalt u uw zonnepanelen. Kortom: laat de zon voor u werken!

Besparing

Directe besparing op uw maandelijkse energiekosten.

Vaste kosten

Geen last meer van prijsstijgingen op uw energierekening.

Subsidies en fiscale voordelen

Profiteer van subsidies en fiscale voordelen bij het zakelijk aankopen van zonnepanelen.

Welke zonnepanelen leveren wij?

Wij werken met de best geteste, gelamineerde Glas-Glas zonnepanelen uit Duitsland.

Zonnepanelen voor bedrijven:

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen langs om uw wensen te bespreken en plannen opvolgend direct een bouwkundige, technische inspectie in.

Na de technische inspectie volgt de installatie. Wij installeren uw zakelijke zonnepanelen binnen één dag, zonder hak- of breekwerk.

Na 12 maanden voeren wij een inspectie op paneelniveau uit. Hebben wij het beloofde opwekresultaat niet behaald? Dan lossen wij dit kosteloos op en compenseren wij het verschil. Vraag naar de voorwaarden bij uw accountmanager.

Subsidies

Voor bedrijven die de overstap naar zonne-energie overwegen, zijn er enkele interessante financiële voordelen beschikbaar in de vorm van subsidies: de Energie‑investeringsaftrek (EIA), de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) voor kleinverbruik en de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE++) voor grootverbruik.
EIA
Volgens de Energie‑investeringsaftrek regeling mogen bezitters van een zonnestroomsysteem dat groter is dan 25 kW (ongeveer 90 zonnepanelen), eenmalig max 45% van de investering aftrekken van hun fiscale winst (dit komt bovenop standaard aftrek). De regeling levert u gemiddeld 11% voordeel op. Kijk op de energielijst van het RVO.
ISDE
Een zonnepaneleninstallatie met een vermogen van tussen 15 kilowattpiek (kWp) en maximaal 100 kWp komt in aanmerking voor de ISDE subsidie. Tevens zal het elektriciteitsverbruik van de zakelijke aansluiting minder dan 50.000 kilowattuur moeten bedragen.
De hoogte van de ISDE subsidie bedraagt €125 per geïnstalleerde kilowattpiek (kWp). Dit betekent dat er per installatie minimaal €1.857 en maximaal €12.500 subsidie beschikbaar is.
SDE++
De subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie is bedoeld voor bezitters van een zonnestroomsysteem dat is aangesloten op een grootverbruikersaansluiting (minimaal 3 x 100A) en dat groter is dan 15 kW (ongeveer 55 zonnepanelen).

Over BL Zonnepanelen

Onze missie

BL Zonnepanelen vindt het belangrijk om Nederland te helpen met verduurzamen. Dit doen wij door middel van zonnepanelen. Voor veel mensen is de grootste reden om géén zonnepanelen aan te schaffen, de financiële injectie die daarbij hoort. Deze injectie hebben wij middels ons fantastische concept “zonnepanelen zonder of met eigen investering” voor onze klanten volledig verwijderd. Zo is het toch mogelijk om te genieten van gratis zonne-energie zonder een grote investering te doen.

Wij zijn partner van:

Green Key logo
Cradle to Cradle logo
KMVK logo

Meer informatie over zonnepanelen zonder of met eigen investering?

Veelgestelde vragen

Hoeveel zonnepanelen passen er op mijn dak?

Één van onze adviseurs komt bij u langs om een presentatie te geven van ons unieke concept. Hij of zij zal dan ook een berekening op maat maken.

Moet ik mijn zonnepanelen onderhouden en schoonmaken?

Onze zonnepanelen worden geleverd in een speciale coating. Dit zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten op het paneel. Bij erg vervuilde panelen raden wij u aan om dit enkel schoon te maken met water. Er zijn inmiddels diverse bedrijven die zich hierin hebben gespecialiseerd.

Is mijn dak geschikt voor Zonnepanelen van BL Zonnepanelen?

Wij plaatsen onze zonnepanelen op bijna ieder dak. Omdat wij werken met een geïntegreerde omvormer kunnen wij ook onze panelen plaatsen op een minder zonnige kant van uw dak.

Welke garanties en services krijg ik op de zonnepanelen?

Bij ons krijgt u 30 jaar product en vermogens garantie. Tevens krijgt u ook 30 jaar garantie op de Enphase micro omvormers. Dit alles zonder voorbehouden of kleine lettertjes.

Kan ik als bedrijf ook salderen?
Ja dit is mogelijk.
Hoe wordt de stroom die ik lever verrekend met mijn energierekening?

Als de zonnepanelen energie opwekken terwijl jij geen stroom verbruikt, dan wordt deze stroom geleverd aan het energienet. Jouw energieleverancier betaalt je dezelfde prijs als je nu betaalt voor jouw energie. Lever je in totaal meer stroom terug dan dat je afneemt? Dan krijg je hier een terugleververgoeding voor. Dit is nooit rendabel en daarom maakt onze adviseur altijd een berekening op maat.

Op welk termijn liggen de panelen op mijn dak?
De panelen liggen binnen 2 tot 4 weken op uw dak.
Wat is mijn terugverdientijd?
De uiteindelijke besparing is afhankelijk van de situatie. Onze duurzaamheidsadviseur komt graag vrijblijvend langs om u van de juiste informatie te voorzien.