Zonnepanelen

Er zijn talloze soorten, maten en afmetingen zonnepanelen op de markt. Bij BL Zonnepanelen bent u verzekerd van zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de Glas-Glas panelen van Solarwatt. Solarwatt is al meer dan 25 jaar marktleider in Europa en heeft verschillende dochterondernemingen in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast hebben de zonnepanelen een garantie van maar liefst 30 jaar!

Naast uitstekende kwaliteit, bieden wij ook een eerlijke prijs. Bij BL Zonnepanelen heeft u geen eigen spaargeld nodig voor de aanschaf van zonnepanelen. Door het plaatsen van zonnepanelen koopt u geen stroom meer in bij uw energieleverancier, waardoor u geld overhoudt. Met deze besparing betaalt u in feite uw zonnepanelen. Zo kost het dus geen extra geld en bent u niet alleen verzekerd van een vast maandbedrag, maar ook van een vaste looptijd. Wel zo fijn!

Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Onze zonnepanelen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben een hogere opbrengst en duurzaamheid dan standaard zonnepanelen. De samengestelde uitvoering van onze zonnepanelen beschermt de panelen tegen kleine scheurtjes en verzekert zo een langdurig gebruik.

Dagelijkse monitoring

Geen zorgen om storingen of plotselinge problemen: bij BL Zonnepanelen zijn wij 24/7 bezig met het monitoren van uw zonnepanelen dak systeem. Treedt er onverwachts een storing op? Dan komen wij deze storing zo spoedig mogelijk verhelpen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw systeem en kunt u gerust genieten van uw zonne-energie!

30 jaar garantie

De norm van productgarantie op zonnepanelen is 10 jaar. Bij BL Zonnepanelen gaan wij een stapje verder. Onze zonnepanelen hebben een garantie van maar liefst 30 jaar! Daarnaast krijgt u 30 jaar garantie op de enphase omvormers. Dat is de service waar u bij ons op kunt rekenen.

Levensduur zonnepanelen

Bij BL Zonnepanelen werken wij enkel met de beste zonnepanelen. Wij werken uitsluitend met één soort paneel, geleverd door Solarwatt. De hoge kwaliteit zonnepanelen hebben een levensduur van maar liefst 50 jaar of meer.

Vermogensgarantie

Onze zonnepanelen hebben een vermogensgarantie van 30 jaar. Hiermee onderscheiden wij ons van de reguliere industrie, waar de garantie op zonnepanelen vaak tussen de 10 en 25 jaar ligt. Bij BL Zonnepanelen heeft u geen last van een lopende vermogens- en productgarantie die elkaar in de weg zitten.

Zonnepanelen zonder of met investering

Zonnepanelen huren of zonnepanelen kopen? En wat levert een zonnepaneel op? Het aanschaffen van zonnepanelen kan veel vragen opleveren. Bij BL Zonnepanelen schaft u uw zonnepanelen aan zonder of met een eigen investering. Door het plaatsen van zonnepanelen hoeft u geen stroom meer in te kopen bij je energieleverancier, waardoor u energie overhoudt. Met deze opbrengst betaalt u in feite uw zonnepanelen.

BL Zonnepanelen in beeld

Twijfelt u over aansluiting zonnepanelen?

Overstappen op zonnepanelen kan een grote beslissing zijn. Onze ervaren adviseurs van zonnepanelen geven u graag een uitgebreide uitleg over de werking en installatie van onze zonnepanelen. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Voordelen zonnepanelen bij BL Zonnepanelen:

  • 30 jaar garantie
  • 0% btw
  • Verwachte levensduur zonnepanelen: 50 jaar
  • Direct besparing op uw energierekening
  • Gecertificeerde installateurs
  • Hoge klanttevredenheid
  • Wij nemen het hele proces voor u uit handen

 

Vragen over onze producten

Hoeveel zonnepanelen passen er op mijn dak?

Dit is moeilijk in te schatten. Onze ervaren adviseurs komen graag bij u langs om een presentatie te geven van ons fantastisch concept. Hij of zij zal dan ook een berekening op maat maken.

Moet ik mijn zonnepanelen onderhouden en schoonmaken?

Onze zonnepanelen hebben een speciale coating waardoor vuil zich niet kan aanhechten op het paneel. Toch uw zonnepanelen schoonmaken? Doe dit dan enkel met water.

Is mijn dak geschikt voor Zonnepanelen van BL Zonnepanelen?

Onze zonnepanelen zijn geschikt voor vrijwel ieder dak. Wij werken met een geïntegreerde omvormer, hierdoor kunnen onze panelen ook geplaatst worden op de minder zonnige kant van uw dak.

Krijg ik een omvormer in huis?

Nee, u krijgt geen aparte omvormer zonnepanelen in huis.

Welke garanties en services krijg ik op de zonnepanelen?

Bij BL Zonnepanelen krijgt u 30 jaar product- en vermogensgarantie. Daarnaast krijgt u ook 30 jaar garantie op de micro omvormer enphase. Dit alles zonder voorbehouden of kleine lettertjes.

Is mijn elektriciteitsmeter geschikt?

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een adviesgesprek en technische inspectie. Hierbij wordt ook gekeken naar of uw meter en meterkast geschikt zijn voor zonnepanelen.

Hoe wordt de stroom die ik lever verrekend met mijn energierekening?

Als uw zonnepanelen energie opwekken, terwijl u geen stroom gebruikt, wordt deze stroom geleverd aan het energienet. Uw energieleverancier betaalt u dan dezelfde prijs die u op dit moment betaalt voor uw energie. Levert u in totaal meer stroom dan u afneemt? Dan krijgt u hier een vergoeding voor. Onze adviseurs maken hiervoor en berekening op maat.

Wat onze klanten zeggen

Zwart

Panelen geplaats Eck en Wiel

Cijfer: 10

Eindelijk een eerlijk verhaal met een mooi product. Nog belangrijker; het kost ons niks extra’s per maand.

Slootjes

Panelen geplaatst Spijkenisse

Cijfer: 9

Mooi concept voor een mooie prijs. Panelen werken super nu op naar zonnige dagen.

Fam de Groot

Panelen geplaatst Hellevoetsluis

Cijfer: 10

Super blij met Bl Zonnepanelen.

Meer informatie over zonnepanelen zonder of met eigen investering?