Zonnepanelen met cradle to cradle certificaat

Zonnepanelen zijn een zeer duurzame, milieuvriendelijke energiebon. Nu de zonnepanelen van Solarwatt gecertificeerd zijn met een Cradle to Cradle Silver-certificaat, kunt u bij BL Zonnepanelen profiteren van éxtra duurzame, milieuvriendelijke zonnepanelen. In deze blog praten we u bij…

Cradle to cradle certificaat

Producten met een cradle to cradle certificering zijn zeer duurzaam, omdat de producten na gebruik opnieuw als grondstof worden gebruikt voor een volgend product. Hierbij gaat geen enkele grondstof verloren, maar wordt alles volledig opnieuw gebruikt. Het gaat dus verder dan alleen recyclen. Onze Glas-Glas zonnepanelen van Solar Watt hebben het officiële Silver-level van de Cradle to Cradle certificering, wat inhoudt dat de zonnepanelen 100% herbruikbaar en dus zeer duurzaam en milieuvriendelijk zijn!

Solarwatt zonnepanelen

Bij BL Zonnepanelen bent u verzekerd van zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de Glas-Glas panelen van Solarwatt. Solarwatt is al meer dan 25 jaar marktleider in Europa en heeft verschillende dochterondernemingen in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast hebben de zonnepanelen van Solarwatt een garantie van maar liefst 30 jaar! Dat wilt u toch ook?

Allrisk dekking

Wist u dat Solarwatt, naast 30 jaar garantie, ook 5 jaar gratis allrisk dekking op zonnepanelen geeft? Dat is goed nieuws! Bij een totaal verlies van je zonnepanelensysteem betaalt de verzekering de kosten van een nieuw systeem, plus de bijkomende kosten zoals montagekosten en verpakkingskosten. Is er sprake van deelschade of zijn er gemiste opbrengsten? Dan dekt de verzekering de kosten. Profiteer van deze voordelen en schaf direct uw zonnepanelen aan bij BL Zonnepanelen!

Zonnepanelen aanschaffen

Wilt u meer informatie over onze zonnepanelen? Twijfelt u over de aanschaf van zonnepanelen? Wij nemen het volledige proces voor u uit handen en regelen alles op het gebied van zonnepanelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.