Zonnepanelen aantrekkelijker door hoge energieprijzen

De energieprijzen blijven stijgen en de gasprijzen zijn nog nooit zo hoog geweest… Vorig jaar juli was de prijs voor energie nog €0,24 per KWH. Inmiddels komen we contracten tegen van €0,86 per KWH. Naar verwachting zal deze prijs door blijven stijgen tot boven een euro. Tijd om over de stappen op zonnepanelen! Wat de voordelen van zonnepanelen zijn en hoe u hiermee de stijgende energieprijs voor kunt zijn, vertellen wij u in deze blog!

Geen vaste contracten

Uit onderzoek blijkt dat dit jaar enorm veel vaste contracten aflopen. Het afsluiten van een nieuw vast contract is in de meeste gevallen niet meer mogelijk. Deze klanten krijgen vervolgens een variabel contract waarin prijsaanpassingen 4 tot 12 keer per jaar doorgevoerd kunnen worden. Veel mensen gaan dit jaar dus 3 tot 4 keer meer voor stroom betalen dan vorig jaar… Reden genoeg dus om uzelf te verdiepen in andere, goedkopere vormen van energie!

Exceptioneel hoge besparing zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar in deze tijd ook voor uw portemonnee! Door het gebruik van zonnepanelen koopt u geen stroom meer in bij uw energieleverancier, waardoor u geld overhoudt. Met deze besparing betaalt u in feite uw zonnepanelen. De besparing met zonnepanelen is op dit moment exceptioneel hoog: van een paar honderd tot aan een paar duizend euro per jaar. Hoe meer stroomverbruik, hoe hoger de besparing.

Zonnepanelen zonder of met eigen investering

In een tijd waarin alles duurder wordt en de prijzen alsmaar blijven stijgen, willen veel consumenten het liefst zonnepanelen zonder een eigen investering. BL Zonnepanelen maakt dit mogelijk. Door zonnepanelen van BL Zonnepanelen te laten installeren creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten. Het geld dat u op dit moment aan de energiemaatschappij besteed, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s en met de besparing betaalt u uw zonnepanelen. In 99% van de gevallen bespaart u zelfs direct op uw maandelijkse lasten!

Zonnepanelen kopen?

Twijfelt u over de aanschaf van zonnepanelen? Met de huidige energieprijzen is dit hét moment om over te gaan op de aanschaf van zonnepanelen. Wij nemen dit proces u volledig voor u uit handen en regelen alles op het gebied van zonnepanelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.