Overstappen op zonnepanelen om energiekosten te drukken

De energieprijzen rijzen de pan uit en de verwachting is dat dit voorlopig nog wel even zo doorgaat… Waar vorig jaar de gemiddelde energieprijs op €0,24 lag, komt deze nu op €0,50 uit. Hierdoor kan uw energierekening de komende maanden hoog uitvallen. Er is geen beter moment om over te stappen op zonnepanelen, dan nu. In deze blog leggen wij uit waarom.

Zonnepanelen aanschaffen om energieprijs de baas te blijven?

Wat kunt u als consument nog doen om uzelf te wapenen tegen de hoge energieprijzen? De beste manier om geld op uw energierekening te besparen is minder energie verbruiken en investeren in zonnepanelen. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van de stijgende energieprijzen, omdat u dan uw eigen stroom opwekt. Dit is niet alleen een mooie duurzame stap, maar ook een leuke besparing op uw energierekening!

Groene stroom is populair

Door de stijgende energieprijzen zijn zonnepanelen populairder dan ooit. Doordat zonnestroom gezien wordt als groene stroom, zijn én blijven de prijzen zeer laag. Installateurs hebben het druk en de wachttijden lopen op door vertragingen uit China. Wij werken met Duitse gelamineerde panelen waardoor wij nog steeds tussen 6 tot 8 weken kunnen plaatsen. Daarnaast nemen wij het gehele proces voor u uit handen, waardoor alles voor u geregeld wordt.

Met of zonder eigen investering

In deze onzekere, dure tijd willen veel consumenten het liefst zonnepanelen zonder eigen investering. Wij snappen dit volledig. Door panelen op dakpannen te laten installeren door BL Zonnepanelen, creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten. Het geld dat u nu besteed aan de energiemaatschappij, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s! Sterker nog: in 99% van de gevallen bespaart u direct in uw maandelijkse lasten! Kortom: laat de zon voor u werken!

Zonnepanelen aanschaffen?

Met de huidige energieprijzen is dit hét moment om over te gaan op de aanschaf van zonnepanelen. Twijfelt u al een tijdje over de aanschaf? Wij nemen dit proces volledig voor u uit handen en regelen alles op het gebied van zonnepanelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.